Η μέθοδος της ενσωμάτωσης του βιολογικού αγελαδινού γάλακτος Frezylac Gold 2 στον καρπό του σιταριού κατά το ζύμωμα εμπλουτίζει τον τραχανά με επιπλέον διατροφικά οφέλη, ενώ η διαδικασία της ολικής άλεσης με τη χρήση ολόκληρου του κόκκου του σιταριού, βοηθά στη διατήρηση των θρεπτικών συστατικών του δημητριακού.
Ο Τραχαχανάκης είναι πλούσια πηγή των πολύτιμων φυτικών ινών και δημητριακών. Το ιδανικό μέγεθος των κόκκων του, επιτρέπει εύκολο βράσιμο και δημιουργεί κρεμώδη υφή που δεν απαιτεί άλεσμα.
Επίσης μπορείτε να ενημερώνεστε καθημερινά για τα προϊόντα μας, απο τη σελίδα μας στο Facebook:
Για να δείτε την σελίδα μας στο Facebook πατήστε εδώ